SREG

INSCRIERILE S-AU INCHEIAT
SREG, Societatea Romana de Estetica Ginecologica, Medicina Regenerativa, Aesthetic Gynaecology, Laser Vaginal PRP, vaginism, Romanian Society of Aesthetic Gynecology , tratament celule stem bucuresti, stem cell bucharest europe, regenerative medicine, rejuvenation, labioplastie, reconstructie amputatie labiala, reconstructie ruptura perineu, tightening vaginaal, laxitate, incontinenta urinara tratament, emsella, cursuri medic ginecolog, cursuri ginecologie, curs medicina regenerativa

Despre webinar

Cu ocazia infiintarii SREG, singura comunitate din Romania ce se dedica exclusiv promovarii si studiului beneficiilor aduse de Estetica Ginecologica si Medicina Regenerativa, va invitam la acest webinar exceptional tinut de trainer Dr. Diana Mihai, Presedinte si Membru Fondator SREG.
__________________________________________
 
Despre ce vom discuta?
1. Introducere Laser Vaginal Monalisa Touch by Deka
2. Introducere PRP (terapia vampir intima)
3. Exemple reale cu cazuri de reusita
provocari si obstacole
4. Video caz clinic
__________________________________________
 
Despre Dr. Diana Mihai
Dr. Diana Mihai este trainer interna╚Ťional si national laser si PRP in Ginecologie si speaker invitat la cursuri si congrese (Dubai, Atena, India, Scotia, UK etc). Este As.Vice President al Societatii Internationale de Celule Stem si Medicina Regenerativa (IASRM) si membru activ senior ├«n Societatea European─â de Estetic─â Ginecologica (ESAG).
Totodata, face parte din comitetul de organizare al Congreselor Mondiale organizate de ESAG si IASRM iar in perioada de pandemie COVID martie-octombrie 2020 a participat in calitate de lector, trainer, moderator sau organizator la peste 30 de de cursuri internationale online in Medicina Regenerativa in Ginecologie.
Este primul trainer si organizator de cursuri de acest tip in Romania. Dr. Diana Mihai are certificat de Formator Specializat (trainer) si Evaluator Specializat, diplome oferite de Autoritatea Nationala de Calificari, vizat de Ministerele Muncii si Educatiei, recunoscute atat in Romania cat si international.
__________________________________________
 
Cand si unde?
Data: Marti, 06 Iulie 2021, Ora 19:00
Online, veti primi link-ul de Zoom dupa inregistrare.
 
Va multumim!