SREG

DEVINO MEMBRU

Devino membru SREG pentru doar 400 RON / an. Completeaza formularul din josul paginii, apoi vei fi redirectionat catre pagina de plata online.

Devino membru pentru doar 400 RON / an

Pentru dobândirea calităţii de membru al Asociaţiei este necesară trimiterea cererii de înregistrare de mai jos. Imediat după ce trimiteți cererea, veți fi redirectionat catre pagina de plati online unde se va cere o contributie de 400 RON / an. După ce confirmăm primirea contribuției, veți primi un email cu datele de logare de membru, factură fiscală și diplomă de membru. Perioada de valabilitate a calității de membru este de 1 an, după care este necesară efectuarea unei noi contribuții.

Care sunt beneficiile membrilor?

Descopera mai jos cele 6 beneficii:

NEWSLETTER

Vezi mai multe detalii

Newsletter saptamanal cu ultimele articole stiintifice si studii din domeniul MEDICINEI REGENERATIVE

WEBINAR

Vezi mai multe detalii

Participare gratuita la cate un webinar LUNAR – unde vom discuta cazurile pe care le aveti.

 

BIBLIOTECA VIRTUALA

Vezi mai multe detalii

Acces gratuit la biblioteca virtuala - colectia noastra de TRATATE INTERNATIONALE in domeniul celulelor stem, medicinei regenerative si esteticii ginecologice.

 

REDUCERI

Vezi mai multe detalii

Reduceri la cursuri si conferinte ale societatii si ale partenerilor.

COMUNITATE

Vezi mai multe detalii

Posibilitatea de aface parte dintr-o comunitate international de medici ginecologi cu interes pe celule stem si medicina regenerativa, cu posibilitatea de colaborari international, atat pe partea de training, cat si colaborarea in studii clinice international multicentrice

ACTUALITATI

Vezi mai multe detalii

Acces la diverse informatii oferite de catre societatile internationale : IASRM- Asociatia Internationala de celule stem si medicina regenerativa, ESAG—Societatea Europeana de Estetica Ginecologica

Care sunt drepturile membrilor?

1. Odată cu dobândirea calităţii de membru titular acesta are dreptul la un vot în cadrul Adunării Generale. În caz de imposibilitate de prezentare, dreptul de vot poate fi exercitat şi prin mandatar, prin împuternicire sub semnătură privată.

2. Fiecare membru are dreptul să participe la toate evenimentele organizate de Asociaţie.

3. Membrii au dreptul de a avea iniţiative privind activitatea şi organizarea Asociaţiei. Iniţiativele vor fi aduse la cunoştinţa membrilor Consiliului Director, care pot hotărâ dezbaterea lor în cadrul Adunării Generale, care va hotărî prin vot asupra acestora.

4. Membrii fondatori şi membrii titulari au dreptul a fi aleşi în cadrul organelor de conducere ale Asociaţiei, cu respectarea prevederilor legale şi ale prezentului statut.

5. Membrii au dreptul la legitimaţie şi să folosească însemnele distinctive ale Asociaţiei.

6. Membrii au dreptul să beneficieze de sponsorizări, gratuităţi şi facilităţi acordate de Asociaţie, în condiţiile legii şi ale Statutului, potrivit posibilităţilor Asociaţiei şi a hotărârilor Consiliului Director și Adunării Generale.

7. Membrii asociaţi şi membrii de onoare pot participa la Adunarea Generală, însă fără a avea drept de vot.

Plata cu cardul nu a functionat?

In cazul in care ati finalizat de completat cererea de inregistrare si plata cu cardul online nu a functionat, puteti trimite contributia prin transfer bancar folosind datele de mai jos. Dupa ce primim plata, va vom trimite diploma, factura fiscala si datele de acces pentru membrii.

Beneficiar: SREG (ASOCIAŢIA SOCIETATEA ROMÂNĂ DE ESTETICĂ GINECOLOGICĂ)

Cont: RO17BTRLRONCRT0526432901, Banca Transilvania

Suma: 400 RON

Mentiuni: Inscriere SREG

Sediul: București, Bld. Magheru nr. 9, sector 1, Romania

CIF 44010588 ; Nr. Registrul Special 4/19.01.2021

TEL: (+40)787838334

Email: mergi catre formularul de contact