SREG International Congress 2-3.09.2022 in Bucharest - Register now

SREG

DEVINO MEMBRU

Devino membru SREG pentru doar 400 RON / an. Completeaza formularul din josul paginii, apoi vei fi redirectionat catre pagina de plata online.

Care sunt beneficiile membrilor?

Descopera mai jos cele 6 beneficii:

NEWSLETTER

Vezi mai multe detalii

Newsletter saptamanal cu ultimele articole stiintifice si studii din domeniul MEDICINEI REGENERATIVE

WEBINAR

Vezi mai multe detalii

Participare gratuita la cate un webinar LUNAR ÔÇô unde vom discuta cazurile pe care le aveti.

 

BIBLIOTECA VIRTUALA

Vezi mai multe detalii

Acces gratuit la biblioteca virtuala - colectia noastra de TRATATE INTERNATIONALE in domeniul celulelor stem, medicinei regenerative si esteticii ginecologice.

 

REDUCERI

Vezi mai multe detalii

Reduceri la cursuri si conferinte ale societatii si ale partenerilor.

COMUNITATE

Vezi mai multe detalii

Posibilitatea de aface parte dintr-o comunitate international de medici ginecologi cu interes pe celule stem si medicina regenerativa, cu posibilitatea de colaborari international, atat pe partea de training, cat si colaborarea in studii clinice international multicentrice

ACTUALITATI

Vezi mai multe detalii

Acces la diverse informatii oferite de catre societatile internationale : IASRM- Asociatia Internationala de celule stem si medicina regenerativa, ESAGÔÇöSocietatea Europeana de Estetica Ginecologica

Care sunt drepturile membrilor?

1. Odat─â cu dob├óndirea calit─â┼úii de membru titular acesta are dreptul la un vot ├«n cadrul Adun─ârii Generale. ├Än caz de imposibilitate de prezentare, dreptul de vot poate fi exercitat ┼či prin mandatar, prin ├«mputernicire sub semn─âtur─â privat─â.

2. Fiecare membru are dreptul să participe la toate evenimentele organizate de Asociaţie.

3. Membrii au dreptul de a avea ini┼úiative privind activitatea ┼či organizarea Asocia┼úiei. Ini┼úiativele vor fi aduse la cuno┼čtin┼úa membrilor Consiliului Director, care pot hot─âr├ó dezbaterea lor ├«n cadrul Adun─ârii Generale, care va hot─âr├« prin vot asupra acestora.

4. Membrii fondatori ┼či membrii titulari au dreptul a fi ale┼či ├«n cadrul organelor de conducere ale Asocia┼úiei, cu respectarea prevederilor legale ┼či ale prezentului statut.

5. Membrii au dreptul la legitima┼úie ┼či s─â foloseasc─â ├«nsemnele distinctive ale Asocia┼úiei.

6. Membrii au dreptul s─â beneficieze de sponsoriz─âri, gratuit─â┼úi ┼či facilit─â┼úi acordate de Asocia┼úie, ├«n condi┼úiile legii ┼či ale Statutului, potrivit posibilit─â┼úilor Asocia┼úiei ┼či a hot─âr├órilor Consiliului Director ╚Öi Adun─ârii Generale.

7. Membrii asocia┼úi ┼či membrii de onoare pot participa la Adunarea General─â, ├«ns─â f─âr─â a avea drept de vot.

Devino membru pentru doar 400 RON / an

Pentru dob├óndirea calit─â┼úii de membru al Asocia┼úiei este necesar─â trimiterea cererii de ├«nregistrare de mai jos. Imediat dup─â ce trimite╚Ťi cererea, ve╚Ťi fi redirectionat catre pagina de plati online unde se va cere o contributie de 400 RON / an. Dup─â ce confirm─âm primirea contribu╚Ťiei, ve╚Ťi primi un email cu datele de logare de membru, factur─â fiscal─â ╚Öi diplom─â de membru. Perioada de valabilitate a calit─â╚Ťii de membru este de 1 an, dup─â care este necesar─â efectuarea unei noi contribu╚Ťii.

Plata cu cardul nu a functionat?

In cazul in care ati finalizat de completat cererea de inregistrare si plata cu cardul online nu a functionat, puteti trimite contributia prin transfer bancar folosind datele de mai jos. Dupa ce primim plata, va vom trimite diploma, factura fiscala si datele de acces pentru membrii.

Beneficiar: SREG (ASOCIAŢIA SOCIETATEA ROMÂNĂ DE ESTETICĂ GINECOLOGICĂ)

Cont: RO17BTRLRONCRT0526432901, Banca Transilvania

Suma: 400 RON

Mentiuni: Inscriere SREG

Sediul: București, Bld. Magheru nr. 9, sector 1, Romania

CIF 44010588 ; Nr. Registrul Special 4/19.01.2021

TEL: (+40)787838334

Email: mergi catre formularul de contact